lunes, 26 de febrero de 2018

Resultados fin de semana 24 y 25 de febrero

Fin de semana con partidos de los más pequeños y más mayores del club, sin categorías intermedias que se ha saldado con sendas victorias por ambas partes a domicilio contra el CampusEsport.

Liga Alevín


http://s221839459.mialojamiento.es/mwpc/event/campusesport-vs-mallorca-wpc-b/
Pulsa para ver el contenido multimedia (foto)
Nuestro equipo alevín cierra la primera vuelta con otra fantástica jornada de aprendizaje. Esta vez hemos jugado contra el campus que se ha mostrado como un duro rival y competitivo durante algunos cuartos.
De nuevo la ilusión, las ganas de jugar y la energía que han demostrado nuestros jugadores ha hecho posible un juego rápido y muy efectivo que les está permitiendo brillar y destacar en esta liga.
Hay que segur entrenando para afrontar una apasionante segunda vuelta.
Liga Absoluta Masculina

http://s221839459.mialojamiento.es/mwpc/event/campusesport-b-vs-mallorca-wpc/
Pulsa para ver el contenido multimedia (foto, video y acta)
Victòria clara i contundent davant de l’equip B del Campus, que ens ha plantat cara i ens ha jugat de tu a tu fins ben entrat el segon quart, gràcies a una destacadíssima actuació del seu jove porter.
El primer quart ha acabat amb un 1 a 2 mínim al nostre favor que ha anat augmentant fins el 3 a 9 del descans gràcies a un segon parcial de 2 a 6. A partir del tercer quart l’equip contrari ha baixat molt físicament i el nostre equip ha ampliat el marcador amb uns parcials de 1 a 7 i de 0 a 11 en els darrers dos quarts.
Destacar q avui en el nostre equip hi ha hagut moltes rotacions i ha debutat algun juvenil i un cadet.
Per primera vegada en la història del nostre club s’han alineat un pare i el seu fill en el primer equip absolut. Enhorabona Gaspar Gregorio i Marc Gregorio !!!
Ens queda un partit complicat a Eivissa contra el Sant Josep que definirà els enfrontaments de play off que aviat començaran.
A seguir treballant de cara a arribar-hi en la millor forma possible.

Força Mallorca waterpolo club.






1 comentario:

Beringi dijo...

Molt bé Mallorca seguiu entrenant per tenir aquest Bon resultats.vaig disfruta amb el alevins fan ses coses fàcils i un waterpolo alegre. Molt bé DAVID. I enhorabona a en Gaspar i en Marc per poder jugar junts i fer molt be tot dos.Ànim a tots.beringi