lunes, 2 de diciembre de 2019

Resultado Jordada 24 de noviembre de 2019

Este pasado fin de semana llego la primera victoria de nuestro Absoluto Masculino, tras tres partidos ha sido a domicilio en Sóller donde ha llegado esta primera victoria. Victoria trabajada tras llegar al descanso por detrás en el marcador 3-1.

Absoluto Masculino:
Primera victòria de la temporada enfront d'un combatiu Sóller. Partit amb dues cares molt diferenciades per el nostre equip. Hem començat amb molt de desencert ofensiu, amb alguns llançament molt dèbils i passades dolentes, fallant 3 superioritats en el primer quart. Això ho ha aprofitat l'equip local per arribar al final de la primera part amb un 2 a 1 a favor, que reflectia el poc encert ofensiu i la bona tasca defensiva dels dos equips.
A l'inici del tercer quart l'equip local aprofitant un penal ha agafat una màxima distancia de dos gols (3 a 1) que hagués pogut passar a tres gols, els sollerics han fallat una clara ocasió i a partir d'aquesta jugada el nostre equip s'ha activat al màxim en defensa i en els següents 16 minuts tan sols ha encaixat un gol, deixant a l'equip local sense idees ni opcions de gol, en atac hem anat millorant i amb un parell de llançaments exteriors i un parell de jugades molt ben elaborades hem aconseguit un parcial en els darrers dos quarts de 1 a 8, per tancar el marcador amb un 4 a 10 molt més treballat del que sembla.
Esperam que a partir d'aquí, l'equip vagi agafant confiança, rodatge i motivació de cara a afrontar els partits que ens queden d'aquí a la final six.