lunes, 25 de noviembre de 2019

Resultados Jornada 24 de noviembre

Resultados del fin de semana del 24 de noviembre de 2019, muy buena resaca de la cena de navidad 2019, habrá que organizar más cenas visto los resultados ...


Domingo, 24 de noviembre de 2019:

Equipo LOCAL Equipo VISITANTE
MALLORCA WPC "A" (INF.FEM)
7
VS
16
MALLORCA WPC "B" (INF)
MALLORCA WPC (JUV)
16
VS
15
E.F.CAMPUSESPORT (JUV)
MALLORCA WPC (ABS.FEM.)
18
VS
10
E.F.CAMPUSESPORT (ABS.FEM)

Infantil mixto:
Partit corresponent a la lliga infantil en el que s'enfrontaven els nostres dos equips, l'equip A un equip íntegrament femení en el que també juguen dues jugadores cadets per tal de reforçar-les una mica i un equip B masculí. Per el motiu anterior els partits de l'equip A són fora de concurs.


En el partit d'avui hem vist quarts molt igualats en el que el tanteig ha estat igualadissim i un parell de quarts on l'equip B ha estat una mica per damunt.











En conjunt podem dir que els dos equips han rotat  molt les banquetes per tal de donar molts de minuts de joc a tothom per anar créixent i agafant experiència.

Juvenil:
Gran victòria del nostre equip juvenil en un partit en el que arribavem amb moltes baixes. En el partit hem hagut de jugar amb tan sols 6 juvenils i hem hagut de convocar a tres cadets i un infantil. Tot i les dificultats tots han estat a un nivell espectacular desde infantil als juvenils passant pels cadets.


El partit s'ha iniciat amb molta igualtat i amb una mica d'avangatge visitant en el marcador acabant el primer quart 2 a 3. En el segon quart hem ajustat un mica la defensa i després d'anar dos gols per sota hem començat a funcionar en atac i amb un bon parcial hem arribat al descans amb un 7 a 5.
En el tercer quart hem patit molt en la defensa interior del boia i en alguns llançaments exteriors i això sumat a unes superioritats mal executades ha permès a l'equip rival empatar el partit a 9.
El darrer quart ha estat un festival de gols per ambdós costats en el que hem arribat a agafar dos gols d'avangatge  en dues ocasions. En la segona d'elles ja només faltava 1 '30". Tot i això se'ns han apropat a un gol i hem hagut de fer una bona darrera defensa per tal de guanyar aquest partit tan competit.

Absoluto Femenino:
Partit molt complet de les nostres noies absolutes, controlant el partit en tot moment.
Gran esforç de TOTES les integrants de l’equip que han pogut rotar més que mai i han demostrat que son un EQUIP en majuscules.  L’equip funciona comandat per les més veteranes i ajuntat amb les més joves i noves a l’equip formen un engranatge que funciona a les mil meravelles.


Felicitar a tot l’equip per la temporada realitzada fins el moment i recordar que encara falten unes passes més per assolir l’objectiu d’aconseguir una  nova lliga per a les vitrines del club.

Força MALLORCA WATERPOLO CLUB !!!

No hay comentarios: